• WANTED: Happy members who like to discuss audio and other topics related to our interest. Desire to learn and share knowledge of science required as is 20 years of participation in forums (not all true). Come here to have fun, be ready to be teased and not take online life too seriously. We now measure and review equipment for free! Click here for details.

First Attempt to MathAudio Room EQ in Foobar2000

guddu

Active Member
Joined
Feb 10, 2020
Messages
112
Likes
25
Location
Atlanta
#1
Dear FMs,
I am using UMM-6 for measurements and uploaded calibration file to MathAudio folder before taking measurements.
I am not getting anything mids or high freq. captured there, as you can see in snap below.
Any suggestions what might be wrong here?

MathAudio.jpg


Many Thanks.
 
OP
guddu

guddu

Active Member
Joined
Feb 10, 2020
Messages
112
Likes
25
Location
Atlanta
Thread Starter #4
OP
guddu

guddu

Active Member
Joined
Feb 10, 2020
Messages
112
Likes
25
Location
Atlanta
Thread Starter #5
Sweep signal volume is turned up all the way. Did you blow your tweeters?
no, speakers are absolutely fine, I am suspecting issues with mic.
 

Snarfie

Addicted to Fun and Learning
Forum Donor
Joined
Apr 30, 2018
Messages
658
Likes
443
Location
Netherlands
#6
Try a measurment without a correction file
 
OP
guddu

guddu

Active Member
Joined
Feb 10, 2020
Messages
112
Likes
25
Location
Atlanta
Thread Starter #7
Try a measurment without a correction file
I had a chat with Dayton Audio and they suggested to get a replacement, it was out of stock so had to get refund but will get another soon and try again.
Thanks.
 
Top Bottom