Мій Fosi V3 з блоком живлення 48 В стає злегка теплим на дотик під час голосного використання підлогових динаміків 6 Ом, звичайно не тепліше, ніж будь-яка кількість підсилювачів класу AB, які були в моїй основній системі.
Чи є деякі користувачі, які вважають, що має бути підсилювач, який коштує 100 доларів, забезпечує велике навантаження на динаміки І не нагрівається на дотик? Протягом багатьох років у мене було багато підсилювачів, і жодного з них не залишалося повністю холодним під час використання.
Щодо дописів вище із зображеннями температурного датчика, який показує 42C/107F, він ледь теплий на дотик. Чому я бачу, як люди говорять про смажені яйця та інше? Існує ДУЖЕ небагато підсилювачів будь-якого класу, які не досягають цих температур на корпусі, особливо навколо вентиляційних отворів. З того, що я читав, A07 Max показує, що Aiyima імітує Fosi V3 з доданою функцією моно. Якщо він використовує той самий механізм охолодження плити/корпуса, мені важко повірити, що робота 48 В повинна викликати занепокоєння. Як я вже сказав вище, мій V3 з 48 В не нагрівається, взагалі, і я читав про те, що жоден користувач не має проблем з нагріванням цих останніх моделей TPA3255.
Нарешті, якщо ви не можете отримати достатню гучність від одного з цих маленьких жуків, дізнайтеся більше про структуру підсилення та силу сигналу джерела. Одна з переваг старих стереосистем полягала в тому, що потрібно було трохи дізнатися про відповідність потужності сигналу між попереднім і підсилювачем потужності, налаштування посилення в порівнянні з положенням регулятора гучності тощо.